Direct contact met Ongediertebestrijding Westland?

We zijn 24/7 bereikbaar voor noodsituaties die om een directe oplossing vragen.

Ongedierte

Een bestrijding bestaat altijd uit een aantal stappen en de te nemen acties, ongediertebestrijding is maat werk. Aan een goed uitgevoerde bestrijding gaat altijd een inspectie vooraf. Via deze inspectie kunnen wij adviezen verstrekken en worden problemen vastgelegd. Dit kan gaan om adviezen betreffende het binnendringen van ongedierte of het aanbrengen van verbeteringen in de opslag van goederen en levensmiddelen.

Er wordt gekeken wat de overlast veroorzaakt en hoe deze overlast te bestrijden. Vanuit de inspectie wordt een bestrijdingsplan opgesteld, een plan dat op maat wordt gemaakt met de aller nieuwste inzichten. Afhankelijk van het te bestrijden ongedierte wordt er daarna een bestrijding uitgevoerd met effici├źnte middelen die de plaag op korte termijn zal oplossen. Professioneel en snel de overlast wegnemen is iets wat de medewerkers van Ongediertebestrijding Westland beheersen.

Kortom van inspectie tot een adequate bestrijding met daarna een juiste nazorg, u bent bij Ongediertebestrijding Westland in juiste handen. En u maakt kennis met een bedrijf met vele mogelijkheden, met mogelijkheden die voor u op maat worden uitgewerkt zodat een ongedierteprobleem niet meer hoeft te ontstaan.

Of het nu gaat om muizen, ratten, wespen, houtworm, boktor  "Wij hebben de oplossing voor alles met 2 pootjes of meer"

Zakelijk

Ongediertebestrijding Westland werkt graag in opdracht van de zakelijk klant. Door het gehele Westland en daarbuiten voorkomen en verhelpen wij ongedierte voor supermarkten, horeca, voedselverwerkende industrie, instellingen, woningcooperaties en gemeenten.

Wij stellen voor u graag een plaagdierbeheersplan op om uw onderneming ongedierte vrij te houden.

Dit plaagdierbeheersplan stellen wij voor u op volgens de laatse eisen van HACCP BRC

Dit kunnen wij voor u betekenen

Particulier

Voor de particulier werkt ongediertebestrijding Westland hoofdzakelijk in Zuid-holland. Onze werkzaamheden bestaan uit advies, preventie en bestrijding, van wespen, ratten, muizen, houtworm, vliegen, mollen en overige insecten.

Direct hulp nodig? Neem contact met ons op