Direct contact met Ongediertebestrijding Westland?

We zijn 24/7 bereikbaar voor noodsituaties die om een directe oplossing vragen.

Bedwantsen

De bedwants dankt zijn naam aan het feit dat hij zich voornamelijk ophoudt in de buurt van uw bed. Voornamelijk in naden en kieren van bedden, in zomen van beddengoed, matrassen, gordijnen maar ook achter plinten, vloerkleden en schilderijen.
Een bedwants voed zich met bloedt en een beet meestal in armen of benen is onmiddellijk merkbaar. De beet zwelt op en het slachtoffer heeft last van hevige jeuk. Personen die (over)gevoelig zijn voor de beten van een bedwants kunnen zelfs ziek worden van de beet, als zij vaak gestoken zijn. Neem bij ziekte en overgevoeligheid altijd contact op met uw huisarts.

Leefwijze

De bedwants is lichtschuw en is derhalve pas 's avonds actief. Het diertje voedt zich met bloed van mensen of dat van andere zoogdieren. Na hun bloedmaaltijd trekken de bedwantsen ze zich weer terug in hun schuilplaats. Bij een omgevingstemperatuur van 15 - 18°C kunnen de bedwantsen meer dan 6 maanden zonder voedsel. Als zij hongerig zijn kunnen ze relatief grote afstanden afleggen om een "gastheer" te vinden. Bij een temperatuur beneden de 15°C gaan ze in "winterslaap", waarbij zij langdurige vorstperioden kunnen overleven.

Verspreiding

Bedwantsen verspreiden zich naar aangrenzende woningen,kamers via scheuren en naden in muren of via doorvoeropeningen van leidingen. De verspreiding van bedwantsen vindt echter ook in belangrijke mate plaats via bagage, denk daarbij aan uw rugzak of koffer. Maar ook transport van gebruikt meubilair, bv bedden en bankstellen is een manier om bedwantsen in uw woning te krijgen.

Bestrijding Bewantsen

Ongedierte bestrijding westland, bestrijd de bedwantsen op vakundige wijze met de juiste bestrijdings middelen.
Na een grondige inspectie waar de bedwants zich ophoud, zal ongedierte bestrijding westland de bestrijding starten, na de bestrijding van de bedwantsen kunt u de ruimte of woning 2 uur niet bestreden.
Eventueel zal ongedierte bestrijding westland een aantal bedwants monitoren achter laten in de woning, om te monitoren of de bestrijding van de bedwansten geslaagd is.

Voor een bestrijding op maat neem vandaag nog contact op met ons.