Direct contact met Ongediertebestrijding Westland?

We zijn 24/7 bereikbaar voor noodsituaties die om een directe oplossing vragen.

Kakkerlakken

Ongedierte bestrijding Westland is een ware specialist in het bestrijden van kakkerlakken.

Er rennen beestjes in mijn keuken als ik het licht aan doe..

Naar alle waarschijnlijkeid heeft u een kakkerlak op bezoek in uw woning in het Westland.
De in Nederland de meest voorkomende kakkerlakkensoort is de duitse kakkerlak , zij zijn lichtschuw. Ze worden door het internationale handelsverkeer van vooral voedingsmiddelen makkelijk wereldwijd verspreid. Ze worden verspreid door meermalen gebruikte kisten, dozen, manden, containers en zelfs met bagage en door verhuizingen en transporten.

Duitse kakkerlakken komen vooral voor in centraal verwarmde gebouwen, woningen, levensmiddelenbedrijven, bakkerijen, hotels, restaurants. Duitse kakkerlakken kunnen zich heel snel voortbewegen, zowel over het plafond, muren en andere (gladde) oppervlakken.voorkeur in keukens en badkamers voor. Het zijn alleseters met een voorkeur voor zoet, koolhydraten en vochtrijke voedingsmiddelen en afval. Ze eten echter ook dode dieren en uitscheiding van mens en dier.

Schade

Ze bevuilen onder meer voedsel door het verspreiden van onder meer bacteriƫn. Ze verspreiden een onaangename geur door uitscheiding. In de grote aantallen waarin ze voor kunnen komen, kunnen ze uitermate hinderlijk zijn.

Wering

Preventieve maatregelen zijn onontbeerlijk. Dit bestaat vooral uit het ontnemen van voedsel een zorgvuldige hygiƫne en een goede ventilatie. Verder het afdichten van naden en kieren en het bewaren van levensmiddelen in koele magazijnen. En waar mogelijk een inspectie van de te ontvangen goederen.
Ongedierte bestrijding Westland zal ook altijd eerst een grondige inspectie doen naar de kakkerlakken, aan de hand van deze inspectie zal een advies en bestrijding worden gestrart door ongediertebestrijding Westland.

Bestrijding

Bij een goede wering van kakkerlakken is bestrijding dus ook noodzakelijk. Na een grondige inspectie door ongediertebestrijding Westland in het pand/ruimte, wordt er een natte of droge bestrijding gekozen. Ook kunnen lijmvallen geplaatst worden. Na 2 tot 3 weken zal indien nodig nog een nabehandeling plaatsvinden.

Voor bestrijding en infomatie contact