Direct contact met Ongediertebestrijding Westland?

We zijn 24/7 bereikbaar voor noodsituaties die om een directe oplossing vragen.

Wespen

Ongediertebestrijding Westland 0174-502205 is de echte lokale ongediertediertebestrijdings dienst van het Westland. Vanuit Naaldwijk bieden wij onze diensten aan,met meer dan 13 jaar lokale ervaring in gemeente Westland, en daar buiten, bv Maassluis Delft, Vlaardingen, den Hoorn, Rijswijk den Haag, Naaldwijk, de lier, Wateringen, Kwintsheul en Poeldijk staan wij u graag van dienst om uw wespennest en de overlast hiervan te bestrijden. wij zijn echte specialisten in het bestrijden en verwijderen van wespen en wespennesten, en geven hier dan ook vanzelf sprekend garantie op.

zie onze werkwijze in het bestrijden van wespen tijdens de opnames van de wostv deze opname van de wespenbestrijding is gemaakt in 2013.

Heeft u last van bijen en/of hommels in uw leefomgeving, wij geven u graag advies en informatie om de overlast van deze te beperken of te voorkomen of wij brengen u in contact met een imker om het bijenvolk te laten verwijderen.

Wij bestrijden uw wespennesten op een vakundige en veilige manier, het bestreden wespennest zal een uur na de bestrijding al tekenen van sterfte vertonen veelal is het wespennest de volgende dag uitgestroven. Mochten er onverhoop na een week nog actieve wespen worden gezien dan komen wij het wespennest kosteloos nogmaals behandelen. Wij geven op onze wespen bestrijding een seizoens garantie
Deze garantie houd in, komen de wespen terug dan komen wij terug om het wespennest nogmaals te behandelen.
Na een aantal dagen kunt u het wespennest veilig verwijderen.

Let op! Een actief wespennest zal nooit worden verwijderd, dit zorgt alleen maar voor verstoringen en de wespen die in de omgeving aanwezig zijn zullen met zekerheid de mensen en dieren in de omgeving van het verwijderde nest aanvallen.

Sluit de ingang van een wespenest ook nooit af! De wespen zullen dan met zekerheid een andere ingang/uitgang gaan zoeken. En het komt helaas meerdere malen per jaar voor dat wij wespen in woonhuizen moeten bestrijden omdat het wespennest aan de buitenmuur is afgesloten. Wist u dat een 1 wesp een dag nodig heeft om door een gipsplaat te eten, en zo voor de andere wespen een uitgang heeft gemaakt.

Werkwijze

De bestrijding van een wespennest wordt veelal gedaan met een insecticide poeder wat wij onder hoge druk het wespennest in blazen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat de actieve wespen, het poeder onbedoeld door het nest aanbrengen waardoor ook de eitjes en larven maar ook de koninging worden bestreden. Dit poeder heeft een lange nawerking dus een nieuwe infectie wordt vaak in het seizoen voorkomen.

Ongediertebestrijding Westland is een echte westlandse ondernemening (wij opereren vanuit Naaldwijk) die zich gespecialiseerd en gecertificeerd heeft in het bestrijden van uw wespennesten,wespenkoningen en wespennesten verwijderen ook voor uw overige ongedierte. Wilt u meer informatie over u mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij zullen uw vragen discreet behandelen.

Tag; wespen, wesp, westland, wespennest, wespenkoninging, wespenbestrijdning, wespenbestrijder, wespenbestrijdingsdienst, wespen verwijderen, wespen bestrijden, Naaldwijk, Wateringen, Poeldijk, Westland, den Hoorn, Delft, Honselersdijk, den Haag, Rijswijk, Monster, 's-Gravenzande, Kwinsheul, westlandse,