Direct contact met Ongediertebestrijding Westland?

We zijn 24/7 bereikbaar voor noodsituaties die om een directe oplossing vragen.

Over Ongedierte Bestrijding Westland

Ongediertebestrijding Westland is een echte westlandse onderneming gevestigd in Naaldwijk. Wij geven u een no nonsense advies op maat, zodat uw ongedierte overlast tot het verleden kan behoren. Volgens de laatste richtlijnen passen wij wering, preventie en bestrijding toe. Door onze constante bijscholing zijn we op de hoogte van de beste methoden, dit samen met onze lokale expertise kunnen wij een u een passende en doeltreffende oplossing en bieden.

Wij zijn in het bezit van de verplicht gestelde diploma's en meer:

  • EVM vakbekwaamheidsdiploma (Stichting Examen- en Certificeringinstituut ongediertepreventie).
  • VCA-Vol
  • Hoogwerker certificaat
  • Spuitlicentie 1-2
  • Diploma hout aantasters en hout aantastend schimmels.
  • Aangesloten bij brance vereniging PLA..N.

Een goede op maat gesneden aandacht en zorg staat bij ons voorop. Tevens het leggen van korte lijnen en bieden van een snelle service. Als ongediertebestrijder dus een vertrouwde partner zijn die samen met de klant werkt aan een zo hoog mogelijke hygiƫne.

Zakelijk

Ongediertebestrijding Westland werkt graag in opdracht van de zakelijk klant. Door het gehele Westland en daarbuiten voorkomen en verhelpen wij ongedierte voor supermarkten, horeca, voedselverwerkende industrie, instellingen, woningcooperaties en gemeenten.

Wij stellen voor u graag een plaagdierbeheersplan op om uw onderneming ongedierte vrij te houden.

Dit plaagdierbeheersplan stellen wij voor u op volgens de laatse eisen van HACCP BRC

Dit kunnen wij voor u betekenen

Particulier

Voor de particulier werkt ongediertebestrijding Westland hoofdzakelijk in Zuid-holland. Onze werkzaamheden bestaan uit advies, preventie en bestrijding, van wespen, ratten, muizen, houtworm, vliegen, mollen en overige insecten.

Direct hulp nodig? Neem contact met ons op